Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL

Antiteroristička jedinica 'pročešljala' stadion Varaždina

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.03.23. | 18:06

"Mossad je na stadionu", dočekala nas je 'za dobrodošlicu' rečenica kada smo kročili u novinarske odaje stadiona

Mlada reprezentacija Hrvatske susrela se s Izraelom na sjeveru naše države, u Varaždinu, u prijateljskom susretu. Jednom od dva koja su im na rasporedu. Moramo priznati, teško da je bilo nekog velikog 'hajpa' pred ovaj susret, barem smo mislili da je tako.

"Mossad je na stadionu", dočekala nas je 'za dobrodošlicu' rečenica kada smo kročili u novinarske odaje stadiona. Dolaskom na varaždinski stadion doznali smo da je razina sigurnosti bila na nivou kakav grad ne pamti. Stigle su izraelske specijalne jedinice kako bi bile sigurne da u Varaždinu ne prijeti teroristički napad. Pročešljali su, kako doznajemo, svaki kutak stadiona i oko njega kako bi bili sigurni da se neće ništa nenadano dogoditi. Čak su išli do te mjere da igrače Varaždina nisu pustili u teretanu, navodno.

Prema pričama po varaždinskim tribinama od osoba koje redovito pohode slične događaje, Izraelci istom mjerom sigurnosti pristupaju pri nastupima svih svojih reprezentacija, bez obzira na to o kojem se uzrastu radilo. Naravno, ništa neobičnoga ili prijetećeg nisu u Varaždinu pronašli, ali su barem dali zanimljivu priču Varaždincima.(eg)


Tagovi

Hrvatska U21izraelska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti