Ante Ćorić i ostale Dinamove nade potpisale petogodišnje ugovore!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.02.17. | 14:07

Šestorica mladih Dinamovih igrača potpisala su ugovor s maksimirskim prvoligašem do ljeta 2022. godine.

Ante Ćorić, Davor Lovren, Borna Sosa, Filip Benković, Nikola Moro te vratari Dominik Livaković i Adrian Šemper, koji se trenutno nalazi na posudbi u Lokomotivi, potpisali su ugovor s aktualnim prvakom države do ljeta 2022. godine.

„Šest naših mladih igrača, šest reprezentativaca različitih selekcija Hrvatske, ne samo budućnost Dinama nego i budućnost hrvatske nogometne reprezentacije potpisali su nove ugovore. S ponosom možemo istaknuti i Šempera koji je također potpisao novi ugovor, a svi su spomenuti igrači potpisali na pet godina, do 2022. godine. Ovo je zaista povijesni dan jer su to igrači koji će u budućnosti biti nositelji našeg kluba i uživat ćemo u njihovim prezentacijama“, rekao je direktor kluba Tomislav Svetina.

Svakako najvrijedniji potpis je onaj 19-godišnjeg Ćorića koji je već sada upisao 108 nastupa za prvu momčad te je zabio 16 pogodaka. „Kao što sam već nekoliko puta izjavio, Dinamo mi je san, zaljubljen sam u Dinamo! Dinamo je jednostavno moj svemir. Produžio sam ugovor, čim je došao odmah sam potpisao, produžio na trening i evo čeka nas Rijeka“, prenosi Ćorićevu klupska stranica.

(Foto: GNK Dinamo)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ante ĆorićDavor LovrenBorna SosaFilip BenkovićNikola MoroDominik LivakovićAdrian Šemper

Ostale Vijesti