Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Ante Čačić: "Mojim dolaskom smo Dinamu vratili pobjednički gard"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.05.22. | 23:01

Zagrebački strateg je istaknuo i kako još ne zna hoće li nastaviti voditi Modre u idućoj sezoni

Dok se pripremalo pobjedničko postolje na centru maksimirskog travnjaka, kamera je švenkala Antu Čačića. Osmijeh od uha do uha, poljubac prema kameri i podignut palac. Zna Čačić da je treneru Dinama glavni cilj pobijediti Hajduk, a od svih trenera koji su ove sezone vodili Dinamo, njemu je to jedinom pošlo za rukom. Čačić je ponudio svoje argumente za trenera modrih i iduće sezone. Ovom pobjedom i smirenošću kojom je odveo momčad do naslova doveo se u dobru poziciju. Sada se čeka bijeli dim...

„Zasluge idu mojim prethodnicima Krznaru i Kopiću, igračima, ali i moram spomenuti navijače koji su nas u zadnjih pet kola nosili do pobjeda. U ovoj smo utakmici u početku bili malo zakočeni na račun atmosfere, ali smo nakon gola bili bolji. Onda smo primili taj gol, ali smo se opet dignuli nakon njega, naše izmjene su napravile posao i moram spomenuti ovaj ambijent. Rođeni sam Zagrepčanec, ali se ne sjećam ovakvog ugođaja“, rekao je Čačić.

Čačić je pogodio s izmjenama, primjerice mladi Baturina je zabio i asistirao…

„Moram spomenuti i Moharramija koje je odigrao jako dobru utakmicu. Imali smo problema jer nismo imali igrače koji nisu do kraja izliječeni i nisu bili sasvim spremni, ali na kraju smo se skupili i zasluženo osvojili prvo mjesto. Mojim dolaskom smo vratili onaj gard Dinama, da se uvijek bez straha teži pobjedi“.

Čačić je prokomentirao i svoju budućnost.

„Rekao sam kako ne odlazim u trenersku mirovinu i ja sam od danas slobodan trener jer je moj ugovor završio ovom utakmicom. A sada ćemo vidjeti što donosi budućnost“, podvukao je Čačić.



Tagovi

HNLGNK DinamoHajdukAnte Čačić

Ostale Vijesti