Screenshot Zrinjski
Screenshot Zrinjski

Andrija Balić ima novi klub, potpisao je za prvaka BiH!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.09.23. | 14:15

Posljednji angažman imao je u Slovačkoj

Na svojim službenim stranicama Zrinjski je predstavio novo veliko pojačanje. Nakon Filipa Bradarića i Stipe Radića, u redove Plemića sada je stigao Andrija Balić (25), nekoć velika nada Hajduka koji je posljednji angažman imao u slovačkom DAC-u. Balić je u redove Plemića stigao kao slobodan igrač, a prije njega, Bradarića i Radića, uprava je Kruni Renduliću osigurala niz pojačanja od kojih se najviše ističu Luka Marin, Dario Čanađija, Mario Ćuže, Nikola Marić, Mato Stanić, Ivica Batarelo i Zvonimir Kožulj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Balić još uvijek nije službeno predstavljen, ali je na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) objavljen 'teaser' u kojem je se ipak vidi koje je to pojačanje dobio Zrinjski uoči prvih utakmica grupne faze Konferencijske lige.

Video pogledajte OVDJE (Facebook Zrinjski)

Zanimljivo, Plemići su danas trebali igrati utakmicu protiv Širokog Brijega, ali ista je odgođena do daljnjeg budući da je čak 15 igrača aktualnog prvaka BiH dobilo crijevnu virozu. Za devet dana, 13. rujna, Zrinjski će odigrati ranije odgođenu utakmicu protiv Posušja, a na tom bi ogledu svoje prve minute u novom dresu mogao upisati i nekadašnja velika nada Hajduka koju su Bijeli u veljači 2016. prodali u Udinese za tri milijuna eura.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andrija BalićZrinjskiBiH Premijer liga

Ostale Vijesti