Andrić i Khaoui (desno)   EXPA/Pressesports/Alex Martin
Andrić i Khaoui (desno) EXPA/Pressesports/Alex Martin

Andrić za Germanijak: "Da me pitate tko može igrati u Cityju, rekao bih: Khaoui! On je igrač za Dinamo"

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 14.06.23. | 11:30

Bivši Dinamov napadač dijeli svlačionicu s izglednim pojačanjem Modrih, tuniškim veznjakom

Dakle, Said-Eddine Khaoui blizu je dolaska u Dinamo! Veznjak, igrač francuskog Clermont-Foota, kluba koji je završio na osmom mjestu Ligue 1, mogao bi idućih dana postati novi igrač Modrih. Radi se o igraču, koji je bio standardan u svom klubu, istječe mu ugovor na kraju mjeseca i u Maksimir bi stigao kao slobodan igrač. I mogao bi, zaključili smo to već, biti pojačanje. Sedam golova i četiri asistencije u 34 utakmice ove sezone, vrlo dobra statistika, k tome ima i 28 nastupa i četiri gola za reprezentaciju Tunisa. U svakom slučaju, zvuči obećavajuće.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A, nema bolje adrese od raspitivanja za Khaouija od Komnena Andrića. Bivši napadač Dinama odradio je svoju prvu sezonu baš u Clermontu, Khaoui mu je suigrač. Stoga, pronašli smo Andrića, na odmoru je, ali dostupan za reakciju. Jer, kad se radi o Dinamu, Andrić je uvijek na raspolaganju.

"Ja vam ne znam puno o tome u kojoj je fazi posao, koliko je on točno blizu Dinama, ali znam da se nešto kuha i mogu reći da je on pravi igrač za Dinamo.", odmah je 'u glavu' kazao Andrić, objašnjavajući zašto vidi Khaouija kao idealnog igrača za Modre.

"On je igrač, koji bi se, po meni, savršeno uklopio u Dinamo, baš je igrač kakav bi dobrodošao momčadi. Veznjak je, ajmo reći, igrač sličan Majeru, jak na lopti, a može igrati na više pozicija. Može biti polušpica, krilo, može odigrati čak i 'šesticu', ovisno o formaciji. K tome je iskusan! Nije visok i jak, ima 60-ak kila, ali je vrlo okretan, brz na lopti i siguran s loptom u nogama. Dobro surađujemo, dobri smo i van terena, ako mene pitate, Dinamu bi on sigurno bio pojačanje."

Andrić nam je još dodatno pojačao dojam o Khaouiju.

"Reći ću vam, da me netko pita može li ijedan igrač Clermonta igrati u Cityju, ja bih vam rekao: Khaoui! Onako, on je kao Gündogan. Ma, pravi igrač, nema što."

Je li ga Khaoui pitao štogod o Dinamu?

"Pitao me, naravno, pričali smo o tome, a znate mene, što bih mu ja rekao nego sve najbolje o Dinamu, preporučio sam mu da dođe u Zagreb. A sad, hoće li doći, vidjet ćemo, kažem, ne znam u kojoj je to fazi, ali znam da ima još klubova, koji ga žele. Mislim da to nije još onako da će sutra doći u Zagreb i potpisati ugovor."

Pa bilo bi neobično da ga ne traži nitko osim Dinama, da nema nekih upita iz Francuske?

"Ma, mislim da ima još upita i drugih klubova, samo što je tek završila sezona, svi su na odmoru, prijelazni rok se tek zahuktava. Ima odličnu statistiku, zabio je sedam golova, sigurno tu ima još klubova koji ga žele. Ali, da je igrač za Dinamo, to je neupitno."

Kakvi su Andrićevi dojmovi iz Francuske, kako je u Clermontu?

"Pa, dobro je, zadovoljan sam, generalno, iako je u prvom dijelu sezone bilo bolje. Više sam igrao! Onda je došla ozljeda, morao sam na operaciju prepone, ušao je drugi napadač, zabio tri-četiri gola i zaslužio minutažu. Tako to ide, jednom smrkne, drugome svane. No, idemo dalje, sad sam na odmoru, a tko zna što će biti tijekom ljeta, u nogometu se nikad ne zna. Ali, da bih se volio vratiti u Dinamo, volio bih, haha.", završio je u svom stilu Komnen Andrić zvan Baka, koji je Dinamovim navijačima i suigračima ostao u lijepom sjećanju.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Komnen Andrićsaid-eddine KhaouiGNK DinamoIgor Bišćan

Ostale Vijesti