Anderlecht nastavio s uvjerljivim partijama (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.08.14. | 11:52

Anderlecht je ubilježio i drugu pobjedu na startu Jupiler lige. Nakon domaćeg slavlja nad Mouscronom u prvom kolu, u drugom je s 2:0 u gostima savladan Oostende.

Utakmica je bila prilično izjednačena, a statistika govori tome u prilog: posjed lopte 51-49% za Anderlecht, a udarci 10(6) - 7(5). Obje momčadi su u prvom dijelu imale nekoliko šansi, ali se na odmor otišlo s 0:0.

U drugom poluvremenu Anderlecht uspijeva konkretizirati svoju veću kvalitetu. Prvo je Mitrović u 78. minuti kaznio jednu grešku obrane domaće momčadi, da bi Suarez u posljednjim trenutcima susreta postavio konačnih 2:0. Ante Blažević nije bio niti na klupi domaće momčadi.

Za razliku od Anderlechta, koji ima maksimalnih 6 bodova, Oostende je ovim porazom ostao bez boda nakon dvije odigrane utakmice. U ostalim susretima drugog kola danas se sastaju Kortrijk – St.Liege, Charleroi – Westerlo, Genk – Cercle Brugge i Mouscron – Waasland-Beveren. Sutra se igraju susreti Lokeren – Waregem, Club Brugge – Lierse i Gent – Mechelen.

(Foto: Action Images)


Tagovi

OostendeAnderlecht

Ostale Vijesti