REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Ancelotti u engleskom pojačanju ima ono što može prevagnuti

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 16:01

Jedan od najboljih veznjaka u povijesti što se tiče postizanja golova zasigurno je Fernando Hierro

Carlo Ancelotti bez Benzeme morat će pronaći golove u novoj sezoni i preko igrača iz drugog reda. Doduše, Modrić i Kroos svoju vrijednost pokazuju na na drugim planovima igre, ali za golove je prošle sezone iz drugog plana bio zadužen Valverde s 12 postignutih golova.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ove sezone to bi mogao donijeti - Jude Bellingham. Ovoljetno pojačanje pojačanje Madrida u Kraljevski klub dolazi s 14 golova koje je postigao prošle sezone za Borussiju Dortmund. Za usporedbu, niti jedan vezni igrač LaLiga momčadi nije završio sezonu s tim brojkama. Najbliži je bio Valverde sa svojih 12, a zatim 11 Gabrija Veige.

"Imati veznjaka s golgeterskim sposobnostima koje je Bellingham pokazao prošle sezone nešto je novo za ovaj Madrid. Da biste pronašli napadača s takvom lakoćom da vidi vrata, u najmodernijoj eri pojavljuje se samo James sa svojih 17 golova u 2014./15. Kolumbijac je, zapravo, bliži profilu napadača nego čistom veznjaku. Guti ga je nadmašio 2000./01. sa svojih 18 golova, ali Del Bosque ga je u mnogim utakmicama stavljao kao lažnu devetku", podsjetila je Marca.

Jedan od najboljih veznjaka u povijesti što se tiče postizanja golova zasigurno je Fernando Hierro s recimo kao primjer, ogromnih 26 goova u sezoni 91./92. (eg)




Tagovi

Carlo AncelottiKarim BenzemaJude Bellingham

Ostale Vijesti