Ancelotti tvrdi da je ozlijeđen, a on s menadžerom dogovara posao!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.05.15. | 11:04

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti je jučer na konferenciji za novinare, uoči današnje utakmice s Valencijom još jednom objašnjavao izostanak Samija Khedire.

Ima problema s ozljedom desnog stopala i još uvijek se nije oporavio“, tvrdi Ancelotti.

Španjolska Marca navodi kako talijanski stručnjak u posljednje vrijeme radi sve da izbjegne pitanja o njemu.

A negdje otprilike u isto vrijeme kada je Ancelotti pokušavao objasniti što se događa s Khedirom, on je stigao na aerodrom u Palma de Mallorci gdje se susreo sa svojim menadžerom, kako bi raspravio najbolje opcije po pitanju svoje budućnosti.

Khedira je još uvijek službeno član momčadi ali je jednostavno nestao s popisa igrača za utakmice i propušta treninge, a nema službenog medicinskog izvješća o njegovom stanju.

Marca navodi kako je prije nekih mjesec dana, kada su 'Kraljevi' igrali s Eibarom, Ancelotti spomenuo nešto vezano uz njegove probleme s leđima, ali od tada postoji samo misteriozni zid šutnje oko 28-godišnjeg Nijemca.

Obzirom da su mu dani u Realu odbrojani, za Khediru se nije našlo mjesta za prvenstvene utakmice od 14. ožujka, dok je posljednji put uključen na popis igrača u Ligi prvaka 21. travnja. Njegova posljednja utakmica za Real bila je desetog ožujka, kada su 'Kraljevi' izgubili od Schalkea i zamalo ispali iz Europe. Ujedno je to jedna od momčadi koja je u lovu na Khedirin potpis. Nek im je sa srećom!

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Carlo AncelottiReal MadridSami Khedira

Ostale Vijesti