REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

Ancelotti: “Modriću i Kroosu ne moram objašnjavati svoje odluke, oni sve razumiju, nije najvažnija stvar na svijetu početi u prvih 11”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.04.23. | 15:26

Iz odgovora trenera Kraljevskog kluba dade se zaključiti da će Hrvat i Nijemac igrati

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti najavio je uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Kralja u kojoj njegova momčad gostuje u Barceloni nakon što je u prvoj poražena na Santiago Bernabeuu 0:1.

Hrvatski kapetan Luka Modrić dobio je odmor ovog vikenda u španjolskom prvenstvu, bio je cijelu utakmicu na klupi, a Real Madrid je pobijedio Valladolid 6:0.

Oglas

Barcelona - Real Madrid


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Novinari su na konferenciji za medije upitali ima li nedodirljivih u momčadi te jesu li među njima i vezni igrači Luka Modrić i Toni Kroos.

“Modrić i Kroos su nedodirljivi, ali to ne znači da će protiv Barcelone igrati od početka. Puno je nedodirljivih, a morate odabrati samo 11. Njima ne moram objašnjavati svoje odluke, oni sve razumiju”, rekao je Carlo Ancelotti te dodao:

“Moramo razmišljati o igračima koje ostavim na klupi. Nije najvažnija stvar na svijetu početi u prvih 11, najvažnije je biti protagonist na terenu”.

Svjestan je trener Los Blancosa da je težak zadatak pred njegovom momčadi.

“Želimo u srijedu odigrati kompletnu utakmicu. Bit će važna energija i iskustvo. Moramo graditi igru od zadnje linije, a ključ će biti iskustvo starijih igrača”, poručio je Ancelotti. Iz čega se dade zaključiti da će Modrić i Kroos igrati… (G)



Tagovi

Copa del ReyKup kraljaReal MadridBarcelonaCarlo AncelottiLuka ModrićToni Kroos

Ostale Vijesti