Ancelotti doveo do ludila svoju mladu zvijezdu: Ne možete mi ovo raditi! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.02.15. | 20:40

Jesé Rodriguez bjesnio je na klupi madridskog Reala u jučerašnjoj utakmici Primere protiv Elchea koju su Kraljevi dobili s ugodnih 2:0.

Ipak, nije bilo sve tako ugodno po aktualne prvake svijeta i Europe kao što sugerira rezultat. Madriđani su probili domaću obranu tek u drugom dijelu susreta u 56. minuti preko Benzeme. Novi pogodak uslijedio je u 69. minuti, a tada se u strijelce upisao Cristiano Ronaldo.

Prije svega toga dogodio se detalj koji je i danas predmet rasprave. Niguez je brutalno poslao Garetha Balea na pod, a u tim trenucima se činilo kako bi Velšanin mogao napustiti i igru. Ancelotti je odmah na zagrijavanje poslao Jeséa Rodrigueza. Ovaj se zagrijavao punih 40 minuta, da bi ga Talijan uveo u igru tek u posljednjoj minuti utakmice. Da budemo točniji, Jese je odradio 25 sekundi susreta, a ni jednom nije dotaknuo loptu. Dovoljno za bijesnu reakciju mladog Galacticosa...

To su zabilježile sveprisutne španjolske kamere, a novinari AS-a bacili su se u transkripciju razgovora mladog Jessea i pomoćnog trenera Fernanda Hierra.

Ne, Fernando, to se ne radi. Zagrijavao sam se 40 minuta“, žalio se 20-godišnji napadač.

Talijanski je stručnjak cjelokupnu situaciju smirivao.

Uveo sam ga tako kasno kako bi se izgubilo vremena. Bila je to taktička odluka. Trebao je ući par minuta prije kraja regularnog dijela, ali se sve produžilo“, kazao je Ancelotti.

Jesé je ove sezone upisao tek 12 nastupa u 'kraljevskom' dresu (ukupno 278 minuta), a pritom je postigao dva pogotka uz jednu zabilježenu asistenciju.

(Foto: Action  Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jese RodriguezCarlo AncelottiReal Madrid

Ostale Vijesti