Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Amer Hiroš pronašao novi klub nakon raskida s Osijekom: „Vratio sam se gdje mi je mjesto“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.01.24. | 08:38

Potpisao je do kraja sljedeće sezone.

Prije polaska na drugi dio priprema kojeg su Bijelo-plavi odradili u Novigradu, na službenim stranicama Osijeka objavljeno je kako u klubu više ne računaju na Amera Hiroša i Denisa Garmaša. Dvojica ofenzivnih veznjaka su nakon te odluke Zorana Zekića uskoro dogovorila sporazumne raskide ugovora, a iako se za Garmaša još uvijek ne zna gdje će nastaviti svoj nogometi put, Amer Hiroš je već predstavljen u novom klubu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Hiroš se vratio 'kući' te je sa svojim matičnim klubom, Željezničarom, potpisao ugovor do kraja sljedeće sezone. Hiroš je dijete Željezničara, ali u prvoj momčadi nije skupio previše nastupa. Sad se zaobilaznim putem vratio na Grbavicu, a po povratku je poručio sljedeće:

„Drago mi je što sam se vratio tamo gdje mi je i bilo mjesto. Došao sam ovdje kako bih pomogao momčadi i da momčad pomogne meni. Nadam se da ćemo se svi što više radovati i da ćemo iz sezone izvući maksimum", rekao je 27-godišnji ofenzivni veznjak.

Hiroš je u Osijek stigao prije dvije i pol godine na poziv Nenada Bjelice, a ukupno je u dresu Bijelo-plavih skupio 48 nastupa uz dva pogotka i dvije asistencije. Njegova prva HNL utakmica bila je na Poljudu, gdje je Osijek u drugom kolu sezone 21./22. slavio s 2-1, a pogotke za Bijelo-plave postigli su Jurčević i Pilj.

Zanimljivo, za Hiroša su interes pokazali u Sarajevu, no on je odbijao takvu mogućnost budući da je odmalena veliki navijač Željezničara te takva vrsta 'izdaje' za njega nije bila opcija. U dresu 'svojeg' kluba mogao bi debitirati 17. veljače kad u Sarajevu gostuje aktualni prvak Zrinjski. 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Amer HirošŽeljezničarOsijekNK OsijekZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti