Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ambicioznog drugoligaša pojačava mladi reprezentativac BiH koji je igrao juniorsku Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.01.22. | 10:07

Sporazumno je raskinuo s Plemićima, a sad će pokušati izboriti ulazak u 1. HNL

Dubrava Tim Kabel trenutno je četvrta momčad na prvenstvenoj ljestvici 2. HNL. Samo četiri boda manje imaju od vodećeg Orijenta 1919, a u dosadašnjem dijelu sezone uz Rudeš imaju jednu od najsigurnijih obrana lige s najmanje primljenih golova. Druga liga HNL-a ove sezone dosta je izjednačena i vodeće momčadi se izmjenjuju na vrhu iz kola u kolo, a nova pojačanja bi mogla biti presudna u borbi za ulazak u 1. HNL.

Na pojačanjima radi i zagrebački drugoligaš, a prvo ime ovog prijelaznog roka u redovima Dubrave trebao bi biti mladi BiH reprezentativac Gabrijel Čoko. Kako javlja portal Sportsport.ba, 20-godišnji veznjak je raskinuo ugovor s mostarskim Zrinjskim i uskoro potpisuje za Dubravu Tim Kabel.

Čoko je s Plemićima bio juniorski prvak BiH, igrao je juniorsku Ligu prvaka, a igre u mlađim kategorijama Zrinjskog donijele su mu poziv u U21 reprezentaciju BiH s 18 godina. Mladom veznjaku ovo neće biti prvi dodir s 2. HNL s obzriom da je proveo tri mjeseca 2020. godine na posudbi u vinkovačkoj Cibaliji, a za to vrijeme uspio je upisati i 5 nastupa ulazeći u igru s klupe.


Tagovi

Dubrava Tim KabelZrinjski2. HNL2.HNLDruga HNL

Ostale Vijesti