Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Ambiciozni drugoligaš doveo vratara Hajduka i nekadašnjeg U-19 reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.06.21. | 14:41

Prometno na Kvarneru.

Vice Baždarić i Diego Živulić novi su igrači Opatije.

Baždarić je bio pod ugovorom Hajduka, ali je prošlu sezonu proveo na posudbi u Rudešu. Bivši U-17 reprezentativac trebao se vratiti u drugu momčad Bilih, ali kako je ista ugašena na kraju prošle sezone, on je kao slobodan igrač mogao potražiti novi angažman.

U Opatiji nisu gubili vrijeme pa je tako svega dan nakon što je Vanja Iveša okončao profesionalnu karijeru pronađen novi vratar koji bi odmah trebao u ruke dobiti 'jedinicu'.

Osim Baždarića, Opatiju je pojačao i Diego Živulić, bivši igrač Rijeke i Viktorije Plzen te nekadašnji U-19 reprezentativac.

Živulić je prošlu sezonu provo u mađarskom Diosgyoru s kojim nije uspio izboriti prvoligaški status pa je tako klub nakon šest mjeseci napustio kao slobodan igrač.

29-godišnji veznjak rodom iz Novigrada je najbolje dane svoje karijere proveo u Češkoj gdje je igrao za Zlin i Viktoriju Plzen, a prije dolaska u mađarski Diosgyor igrao je još za Pafos i Slask Wroclaw.

Živulić ima 47 nastupa u 2. HNL (Pomorac) te devet nastupa u 1. HNL (Rijeka), a njegov dolazak bi trebao biti veliki vjetar u leđa za Zorana Bogolina i njegovu Opatiju koja u sljedećoj sezoni ima ambicije napasti sam vrh 2. HNL te se na taj način probati plasirati u elitni rang hrvatskog nogometa.

Osim spomenutog dvojca, Opatija bi ovih dana trebala dovesti još jedno zvučno pojačanje, ali zasad nije poznato o kojem se igraču radi.


Tagovi

Diego ŽivulićVice BaždarićHajdukHNK RijekaRijekaPafosViktoria PlzenDiosgyorRudeš2. HNLNK OpatijaOpatija

Ostale Vijesti