HANNAH MCKAY/Action Images
HANNAH MCKAY/Action Images

Alli je rješenje za Mourinhove probleme (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.02.21. | 20:06

Fenomenalni veznjak sa sjajnim škaricama i s dvije asistencije ispratio Wolfsberger iz Europe.

Odigrana je prva uzvratna utakmica šesnaestine finala Europe Lige u kojoj je Tottenham očekivano slavio protiv Wolfsbergera rezultatom 4:0 te tako potvrdio pobjedu iz Austrije i u konačnici izborio sljedeći krug ukupnim rezultatom 8:1.

Domaćini su na samom otvaranju susreta, točnije u 10. minuti stigli do vodstva. Doherty je ubacio u kazneni prostor s desne strane te pronašao Dele Allija, koji prima loptu leđima okrenut od gola i fantastičnim škaricama zabija za 1:0.

Pogledajte škarice Allija OVDJE.

Iako je gol pao relativno rano te su obje ekipe igrale nogomet do kraja poluvremena smo vidjeli tek još jednu ozbiljnu priliku domaćina, koju u 44. minuti nije iskoristio Carlos Vinicius te se na odmor otišlo s minimalnom prednošću Tottenhama.

Na samom početku drugog dijela gosti su tražili kazneni udarac, no sudac se nije s njima složio, a u nastavku akcije domaćini stižu do povećanja prednosti. Ponovno je pokretač bio Dele Alli, koji je centaršutom pronašao Carlosa Viniciusa na rubu peterca, a napadač Hotspursa se samo naklonio za 2:0.

Gol Viniciusa pogledajte OVDJE.

Na novi pogodak smo morali čekati do 74. minute kad je danas briljantni Alli loptom izbacio Balea, koji šalje bombu u rašlje za 3:0.

Gol Balea pogledajte OVDJE.

Tottenham je u samom finišu utakmice stigao i do četvrtog gola. Ovoga puta nije bilo Allija u akcije, jer je izašao dvije minute ranije, ali zato je njegova zamjena Scarlett oteo loptu gostujućoj obrani, a gol je pospremio Carlos Vinicius preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora za konačnih 4:0.

Drugi gol Viniciusa pogledajte OVDJE.


Tagovi

Dele AlliJose Mourinho

Ostale Vijesti