CIRO DE LUCA/Action Images
CIRO DE LUCA/Action Images

Allegri suspendirao prvotimca Juventusa: Neće putovati s momčadi

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.12.21. | 20:51

Massimiliano Allegri obznanio je da je brazilski veznjak Arthur zakasnio na jutarnji trenig, te kako zbog toga neće konkurirati za sutrašnji susret s Venezijom.

Kako prenose talijanski mediji, zbog kašnjenja na jutarnji trening Juventusa Arthur Melo neće konkurirati za sutrašnju susret s Venezijom u 17. kolu talijanske Serie A. Ovo nažalost označava samo nastavak problema za brazilskog veznjaka koji se u Torinu ne snalazi nimalo dobro, a ovog ljeta bio je podvrgnut i operaciji potkoljenice.

Član Stare dame postao je na ljeto 2020. godine kada je za odštetu od 76 milijuna eura stigao iz Barcelone. Međutim, otada se nije uspio nametnuti, pa je u dresu talijanskog kluba do sada odigrao tek 40 utakmica.

Potpisan je dok je funkciju trenera obnašao Maurizio Sarri, ali kada je stigao na toj funkciji je bio Andrea Pirlo koji mu nije previše vjerovao. Nakon spomenute operacije pod novim-starim trenerom Allegrijem nastupio je tek osam puta.

Na deveti nastup će morati pričekati, jer nakon što je zakasnio na jutarnji trening, trener Juvea ga je odlučio kazniti:

“Arthur nije imao sreće jutros, kasnio je, tako da neće biti pozvan na utakmicu s Venezijom. Kasniti dan prije utakmice nije u redu, neće putovati s momčadi. Treninzima će se vratiti od utorka.”

Ovo nije prvi put da se Arthuru u Torinu izriču disciplinske mjere. U travnju je bio suspendiran jer je tokom talijanskog lockdowna i policijskog sata koje su vlasti uvele zbog borbe s pandemijom otišao na zabavu u kuću suigrača Westona McKennieja.


Tagovi

Massimiliano AllegriArthurJuventusSerie A

Ostale Vijesti