Allegri poručio Pjaci: Moraš se više truditi

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.02.17. | 14:52

Marko Pjaca dobio je zanimljivu poruku od svog trenera.

Juventus sutra u 25. kolu Serie A kod kuće igra protiv Palerma, a trener 'Stare dame' je potvrdio kako bi Marko Pjaca mogao krenuti od prve minute ali i naglasio kako se hrvatski reprezentativac mora itekako potruditi i još dalje napredovati da dođe na razinu koja se od njega očekuju.

Juve sutra igra protiv Palerma uoči okršaja protiv Porta u Ligi prvaka idućeg tjedna, a Allegri bi mogao malo i rotirati momčad.

Procijenit ću sutra kakvo je stanje i onda odlučiti“, rekao je trener 'Stare dame' u najavi utakmice.

Chiellini i Barzagli se oporavljaju, tako da ćemo do nedjelje znati hoće li nam biti na raspolaganju za srijedu. Imamo Ruganija, Bonuccija i Benatiju. Benatia je vrlo dobar, u dobrom se stanju vratio s Afričkog kupa nacija. Rugani je napredovao i jako sam sretan s njim. S Bonuccijem je isto jer mu je nakon ozljede trebalo nekoliko utakmica da se vrati u kondiciju“.

Otkrio je kako bi Sturaro mogao zaigrati.

Sve ovisi, moramo procijeniti. Stavit ćemo nekoga na Mandžukićevo mjesto ili igrati s trojicom u sredini. Gigi Buffon će braniti, a onda ćemo vidjeti za Ligu prvaka. Ako ćemo igrati s četvoricom ofenzivaca, onda će Sturaro ili Pjaca ući umjesto Mandžukića“.

A što se Pjace tiče, trener 'Stare dame' je imao jasnu poruku za hrvatskog reprezentativca.

Pjaca mora početi shvaćati da kako bi se dosegnula određena razina, on se mora truditi jer se nogomet ne svodi samo na tehniku, već na požrtvovnost. Ima sjajne kvalitete, ali mi smo Juventus i ako želiš postati velik igrač, moraš imati pravi način razmišljanja“, poručio je Allegri.

Juventus sutra dočekuje Palermo, a na taj se susret možete kladiti OVDJE

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marko PjacaMassimiliano Allegri

Ostale Vijesti