Sanchez upozorio djecu da ne smiju piti i pušiti, pa mu klinac poklopio: A što ćemo s tvojim suigračem? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.12.18. | 13:07

Čileanski reprezentativac bio je iznenađen protupitanjem.

Trenutni nogometaš Manchester Uniteda igra neprepoznatljivo ove sezone. Do sada je uspio zabiti samo jedan pogodak za Crvene vragove, dok je u dvije prijateljske utakmice s reprezentacijom dodao još dva. Da stvar bude gora, trenutno je ozlijeđen, a to vrijeme je odlučio kvalitetno iskoristiti.

29-godišnji napadač nalazi se u rodnom Čileu gdje je i počeo karijeru. Stasao je u mlađim kategorijama Cobreole iz rudarskog grada Calame, a nakon jedne sezone u domovini, preselio u Udinese gdje se i etablirao prije dolaska u Barcelonu. Najbolje igre pružao je u Arsenalu, a od zime ove godine nastupa za klub iz Manchestera.

Igrač bogatog iskustva, odlučio je prenijeti svoja znanja svojim malim sunarodnjacima u jednom čileanskom vrtiću. Tamo im je prepričavao svoju karijeru uz par bitnih savjeta. Međutim, pažnju mu je ukrao klinac nakon što je Alexis pokušao udijeliti jedan dobronamjeran savjet, ali je zaboravio da pojedini njegovi suigrači nisu baš najbolji primjeri.

Naime, napadač Čilea je napomenuo djeci da, ukoliko žele postati nogometaši, ne smiju ni pušiti cigarete ni piti alkohol, na što mu je dječak dobacio: „A kako može Arturo (Vidal op.a.)?“ Na to su sve svi nasmijali, a Sanchez je pomalo iznenađen odgovorom ipak uspio dobaciti da je on ipak 'veliki i odrastao' čovjek.

Podsjetimo, veznjak Barcelone, Arturo Vidal, nekoliko puta je uhvaćen u vožnji u alkoholiziranom stanju, a prije tri godine je tadašnji izbornik čileanske reprezenteacije rekao da je on „slučaj za medicinske eksperte“, a 31-godišnjak – osim što je tada pijan skrivio automobilsku nesreću vraćajući se pijan iz kasina – imao je i epizodu sličnu Domagoju Vidi. Vidal je na povratku iz Perua, gdje je Čile igrao kvalifikacijsku utakmicu, u avionu pio viski, nakon što mu je izbornik zabranio otvaranje boce piva.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Čileanska nogometna reprezentacijaArturo VidalAlexis Sanchez

Ostale Vijesti