Alen Petrović i Marin Skender otišli iz Osijeka

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.09.20. | 08:41

Kulešević ostaje u klubu.

Nakon razgovora s novim trenerom te ujedno i sportskim direktorom Nenadom Bjelicom, dosadašnji vršitelj te funkcije Alen Petrović odlučio je napustiti klub. Petrović je u klubu od 2016. godine, a upravo je bio u svom drugom mandatu u Gradskom vrtu.

Tako je uz Lorinca Meszarosa, koji je prije dva mjeseca formalno prestao biti suvlasnikom kluba – što mađarski mediji smatraju manevrom kako bi se izbjegli problemi s UEFA-om – klub napustio i Petrović.

„Iznimno sam ponosan na sve što sam u Osijeku napravio u posljednje četiri i pol godine. Na neki način sam aktivno sudjelovao u dovođenju Mađara u ovoj projekt zajedno s Ivanom Meštrovićem. Jedva čekam da se ostvari taj kapitalni projekt izgradnje novog stadiona u koji će biti utkan i moj barem mali doprinos. Sjećam se na što je klub izgledao, kao i momčad, kada smo došli 2016. Napravili smo veliki posao i iskorak, vratili NK Osijek u vrh hrvatskog nogometa. Prošle sezone bio nam je zacrtan plasman u finale Kupa i osvajanje drugog mjesta u Ligi. Nažalost, iz raznih razloga nismo u tome uspjeli. Osobno sam ponosan i na moje ulazne transfere, kao i na one izlazne. Prodavali smo igrače za vrlo visoke iznose, a to sam si zadao kao obvezu i cilj kada sam dolazio jer sam bio iziritiran transferima prije toga za vrlo male iznose“, rekao je između ostalog sada već bivši sportski direktor.

Uz Petrovića, klub je napustio i glavni skaut kluba, Marin Skender, ali je u klubu ostao Ivica Kulešević, dosadašnji trener, a sada pomoćnik Bjelici kada je funkcija sportskog direktora u pitanju.

(Foto: Davor Javorović/Pixsell)


Tagovi

Lorinc MeszarosAlen PetrovićMarin SkenderIvica Kulešević

Ostale Vijesti