Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Alen Bokšić posjetio predsjednika Jakobušića i čestitao rođendan Hajduku

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.02.22. | 20:04

Jedan od najvećih igrača splitskom kluba došao je u posjet prvom čovjeku Bijelih

Veličinu kluba kao što je Hajduk možda ne treba stalno naglašavati, ali povremeno valja podsjetiti koliko je moćan „majstor s mora“. Bogatu povijest dugu 111 godina gradili su mnogi, ali najviše i najduže se pamte oni najbolji, naročito igrači i treneri. A malo ih je u bijelom dresu bilo boljih od Alena Bokšića, legendarnog napadača koji je klubu s Poljuda 1991. donio jedan od najvećih trofeja u povijesti, posljednji Kup bivše države.

Legendarni Bokšić uživa u mirovini u svojoj Makarskoj, ali je pronašao vremena da prigodom 111. rođendana kluba dođe na Poljud i susretne se s predsjednikom Lukšom Jakobušićem. Posjet se dogodio danas, već duže vrijeme Bokšić je u kontaktu s prvim čovjekom kluba pa je došao čestitati rođendan svom klubu i poželjeti puno sreće u nastavku karijere.

Poznata je Bokšićeva izjava „Igrao sam za Hajduk i još neke druge klubove“, a to su bili Olympique Marseille, Lazio, Juventus i Middlesbrough, redom europski velikani nekad i danas. Ipak, Hajduk je prva i jedina ljubav, prati Bokšić utakmice i najavio je dolazak na derbi s Rijekom koji se igra 26. veljače. Prije nego je napravio fantastičnu karijeru u inozemstvu Bokšić je za Hajduk nastupio u 174 službene i prijateljske utakmice, postigao 60 golova i mnogi će ga svrstati u najbolje napadače koje su Bijeli ikada imali.

Bokšićev posjet još je jedan pokazatelj da je Hajduk na čelu s Jakobušićem potpuno otvorio vrata kluba njegovim veteranima, svima koji su ga učinili velikim. Hajdučka obitelj neprestano jača i krasi je sve veće zajedništvo, to su zasluge čelnika Bijelih, nema dvojbe da bi svi kojima je Hajduk u srcu htjeli opet doživjeti uspjehe koje je klub imao dok su igrali velikani poput Alena Bokšića.


Tagovi

Alen Bokšić

Ostale Vijesti