Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

Al-Hilal ne odustaje od Mitovića, nova ponuda teška je 53.5 milijuna eura, Fulham ipak popušta?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 16:46

Ako se transfer dogodi, postat će uvjerljivo najveći izalazni transfer u klupskoj povijesti

Svi oni koji su na Fantasyju birali Aleksandra Mitrovića neće najbolje prihvatiti vijesti koje donosi Sky Sports. Naime, prva violina Fulhama sve je bliža transferu u Saudijsku Arabiju, a iako u Londonu do prije mjesec dana nisu htjeli ni čuti za prodaju svoje devetke, izgleda kako je ponuda Al-Hilala sada došla do granice koju naprosto teško mogu odbiti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sky Sports piše kako je Al-Hilal još jednom digao ponudu te kako sada nude za srpskog napadača 53.5 milijuna eura. Kad bi se po tim uvjetima transfer zaista ostvario, Mitrović bi postao uvjerljivo najveći posao momčadi s Craven Cottage. Naime, zasad je najveći izlazni transfer onaj Ryana Sessegnona koji je prije tri godine preselio u Tottenham za 27 milijuna eura, dok bi na Mitroviću zaradili – duplo!

Miljenik navijača je u Fulham stigao prije pet godina. U klubu je bio i u dobrim i u lošim trenucima, ali on je uvijek bio netko u koga se nije sumnjalo. Dosad je u 206 nastupa nastupa za londonsku momčad postigao sjajnih 111 pogodaka što ga čini šestim najboljim strijelcem u klupskoj povijesti. Mitro bi se morao prilično pomučiti kako bi dostigao Gordona Daviesa na tronu (179 pogodaka), ali da kojim slučajem ipak ostane u klubu, nitko ne bi bio spreman staviti ruku u vatru da se to neće dogoditi. No, Al-Hilal zove, a budući da mu nude sjajne uvjete, nije toliko čudno zašto se on nimalo ne protivi odlasku u Saudijsku Arabiju. Fulham, pak, odugovlači. Kad se već Saudijci ‘razbacuju’ s novcima, onda i čelnici Fulhama žele dobiti prilično velik novac za svojeg najboljeg igrača. Izgleda kako popuštaju, ali ponuda Saudijaca ipak još uvijek nije prihvaćena. No, to ne znači da uskoro neće biti…

Ako Fulham kaže ‘da’, Mitrović će svoje pregovore zaključiti u roku od pet minuta. Ako već to nije napravio. U svakom slučaju, svi oni koji su birali srpskog napadača na Fantasyju, sad polako gledaju potencijalne zamjene. Gakpo, Nkunku i Darwin poput Mitrovića koštaju 7.5 milijuna eura, stoga bi svi ‘manageri’ koji su birali Mitrovića umjesto Fulhamovih mogli nešto više gledati utakmice Liverpoola ili Chelseaja. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Aleksandar MitrovićFulhamPremier ligaSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti