REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Aktivan na Twitteru: Lovren poručio 'prestanite lagati' onima koji su 'otkrili' gdje će Salah

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.08.23. | 16:14

Možda bivši Vatreni ima insajdersku informaciju od Egipćanina...

Španjolski Relovo doznao je jako zanimljivu vijest. Tvrde da je Mo Salah dobio ponudu Al Ittihada prema kojoj bi trebao postati najplaćeniji nogometaš u Saudijskoj Arabiji.

Egipćanin je prošle godine potpisao novi ugovor s Redsima koji traje do ljeta 2025. godine, a prema pisanju Relova, Saudijci mu nude više od 200 milijuna eura po sezoni. Upravo je to iznos koji dobiva Cristiano Ronaldo od Al Nassra i po čemu je najplaćeniji nogometaš na arapskom poluotoku.

Relovo tvrdi da Salah želi napustiti Liverpool, ali da još nije odlučio hoće li prihvatiti ponudu Al Ittihada, koji je ovog ljeta već doveo nekolicinu zvijezda - Benzemu, Fabinha, Kantea i Jotu. No, izgleda da ova vijest nije svima najbolje sjela. Štoviše, Dejan Lovren je na zanimljiv način odlučio demantirati tvrdnje Relova.

Podijelio je 'tweet' koji prenosi tvrdnje Relova, a potom je poručio novinarima da prestanu lagati. S obzirom na to da je dobar prijatelj sa Salahom, tko zna, možda ima poneku insajdersku informaciju od samog Egipćanina. (I.M.)



Tagovi

Dejan LovrenMohamed SalahLiverpoolPremier ligaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023transfer

Ostale Vijesti