Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ako je mogao Modrić, može i on: Napadač iz Saudijske Arabije potpisao za Inter Zaprešić (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.02.22. | 10:34

Stiže iz saudijskog Al-Ahlija za kojeg trenutno igra bivši Vatreni Filip Bradarić.

Nakon što je krajem prošlog tjedna Dinamo potvrdio dolazak saudijskog stopera Almuayyada Manea na posudbu do kraja sezone (uz mogućnost produljenja za dodatnu godinu), još jedan igrač s Bliskog istoka sad će karijeru nastaviti u Lijepoj našoj.

Riječ je o Abdullahu Mahbubu, 21-godišnjem napadaču koji je dosad branio boje Al-Ahlija iz Saudijske Arabije, ali nije bio član prve momčadi. To, dakako, nije ništa čudno, jer Al-Ahli u svojim redovima ima neka poznata imena iz svijeta nogometa, a najviše se ističu srebrni Vatreni Filip Bradarić te donedavni prvotimac Leeds Uniteda Ezgjan Alioski.

Mahbub igra na mjestu centralnog napadača, a u Zaprešić stiže na posudbu uz mogućnost produljenja. On je, baš poput mu sunarodnjaka Manea, u Hrvatsku stigao preko suradnje s Ministarstvo sporta Saudijske Arabije budući da je i on član ''The Saudi Scholarship for Developing Football Talent'' gdje veliku ulogu ima Romeo Jozak.

Div iz predgrađa se nalazi na 10. mjestu 2. HNL s 22 osvojena boda u 17 prvenstvenih kola, a u prošlom kolu su minimalnim rezultatom pobijedili Opatiju na svojem terenu, dok ih ovog vikenda očekuje gostujući ogled protiv vodeće momčadi 2. HNL Varaždina.




Tagovi

Inter ZaprešićAbdullah MahbubSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaAl-Ahli Jeddah2. HNL2.HNL

Ostale Vijesti