YouTube Screenshot
YouTube Screenshot

Afrikanci tvrde: Dinamo Marseilleu preotima jednog od najvećih talenata senegalskog nogometa? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.07.22. | 10:29

Riječ je o kadetskom reprezentativcu Senegala, ali prema informacijama Germanijaka, mladić u Maksimiru trenira s momčadi Damira Krznara čekajući novi klub, no to vjerojatno neće biti Dinamo

Napadač Olympiquea Marseillea Bamba Dieng (22), iza kojega je sjajna sezona u francuskoj League 1, nedavno je najavio dolazak svojeg sunarodnjaka na jug Francuske. "Moj bivši klub Diambars ima dogovorenu suradnju s Marseilleom. Uskoro će stići još neki igrači poput mladog Mikayila Ngora Fayea, nadam se što prije", rekao je Dieng za francuske medije.

Francuski Foot-Sur7.fr danas, pak tvrdi, da je Marseille sve dogovorio s mladim senegalskim braničem (koji može pokriti sve pozicije u obrani), međutim, došlo je do neočekivanog obrata. Kako navodi Sport News Africa, Faye se trenutno nalazi u Zagrebu i obavlja liječnički pregled nakon kojega će, ako sve prođe kako treba, potpisati ugovor s Dinamom!

O Ngoru Fayeu se malo toga zna, visok je 186 centimetara, upisao je 10 nastupa za senegalsku U17 reprezentaciju i preferira igrati lijevom nogom.

Međutim, prema informacijama Germanijaka, Sengalac doista jest u Zagrebu, trenira u Maksimiru s momčadi Damira Krznara i čeka novi klub, ali to vjerojatno neće biti Dinamo. Liječnički pregled zasad nije u planu, a zanimljivo je da će u četvrtak Senegalac napuniti 18 godina. Možda se baš u tom podatku krije zagonetka, kad postane punoljetan može kamo hoće pa nitko dosad i nije otkrivao ime novog kluba, jer je u pitanju maloljetnik. Tko zna, možda se i Dinamo predomisli...

(T.N./N.R.)


Tagovi

Dinamo Zagreb

Ostale Vijesti