Ademi odlazi iz Dinama kod starog znanca?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 09:26

Dogovor bi trebao biti formaliziran danas ili sutra.

Kapetan zagrebačkog Dinama, Arijan Ademi, uskoro bi trebao napustiti Maksimir.

Kako prenose 24sata, on bi trebao otići u Al Nasru koju vodi Krunoslav Jurčić, a dogovor bi trebao biti finaliziran kroz par dana. 28-godišnja, slobodno možemo već reći, legenda modrog kluba već bi danas ili sutra trebao napustiti pripreme Dinama i otići u Ujedinjene Arapske Emirate.

Šibenčanin je u plavom dresu odigrao 252 utakmice, zabivši 22 gola, ali puno bitnije, postao je simbol požrtvovnosti, vođa u svlačionici i miljenik Bad Blue Boysa. Uprava hrvatskog prvaka, kao i trener Nenad Bjelica, neće mu raditi probleme oko ovog transfera jer je s financijske strane ovo vrlo unosan posao za makedonskog reprezentativca.

Iako je trenutno ozlijeđen zbog čega samostalno trenira, Al Nasra ga želi vidjeti u svom klubu, poglavito Kruno Jurčić koji ga je već vodio u nekoliko navrata na Maksimiru. Još se ne zna koliko će Dinamo zaraditi na ovom transferu, a sada se čeka konačan pristanak veznjaka.

Kasnije je došla nova informacija koja je obradovala Bjelicu i navijače. Ademi je prelomio i odlučio ostati na Maksimiru, iako je imao lukrativnu ponudu iz Emirata, a klubovi su praktički bili pred dogovorom.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2396044947168459&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Arijan AdemiKrunoslav JurčićAl Nasra

Ostale Vijesti