Kraj: Hrvatska ispala sa Eura, Dembele riješio pitanje pobjednika

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.06.19. | 22:28

Utakmicu možete pratiti uživo na portalu Germanijak

Tijek utakmice:

90' Kraj utakmice.

90' Orgomna prilika za Dembela, ali napadač Lyona promašio je ono što je teže promašiti nego zabiti. Ostaje 1-0 dvije minute prije isteka regularnih devedeset minuta.

70' Prilika utakmice za Kulenovića. Otresao j stopera Francuske sa sebe, namjestio se na svoju jaču, desnu nogu, odlično pucao, ali vratnica je zaustavila njegov udarac. Kada gledamo ovog mladića nameće se pitanje zašto ga Gračan nije koristio u prvoj utakmici protiv Rumunjske..

60' Nije bilo većih prilika nakon prvih 15 minuta igre u nastavku.

46'Počelo je drugo poluvrijeme.

45' Kraj prvog poluvremena. Francuska je nakon prvih 45 minuta bila bolja momčad i zasluženo su otišli na predah sa vodstvom.

33' Velika šansa za Hrvatsku! Nikola Vlašić prvo je oduzeo loptu, a zatim i odlično uposlio Jakoliša koji je izbjegao zaleđe, i iskosa sa lijeve strane dobro tukao, ali njegov udarac odlazi tik uz stativu. Bernardoni si ispružio koliko je mogao, ali da je ovaj udarac kojim slučajem išao u okvir gola to bi onda bio prvi pogodak Hrvatske na ovom Euru.

21'Katić je napravio prekršaj dvadesetak metara od našeg gola. Loptu je namjestio Dembele, ali njegov udarac odlazi visoko preko gola hrvatskog vratara.

12' Dobar udarac Ntchama, ali Posavec pravovremenom intervencijom otklanja opasnost.

8' GOOOOOOOL Prva prilika i odmah pogodak. Odličan ubačaj Reine-Adalaidea s desne strane, Dembele je viši u skoku od Borevkovića i lopta nakon lijepog udarca glavom odlazi iza leđa Posavca koji nije ništa mogao u ovoj situaciji.

1' Počela je utakmica

Uoči utakmice:

Nakon fantastične utakmice između Rumunjske i Engleske u kojoj su mladi Rumunji slavili rezultatom 4-2, ispred nas je druga utakmica drugog kola skupine C na Euru 2019.

Ovaj rezultat najnepovoljniji je za našu mladu reprezentaciju, te su nam šanse za prolazak u polufinale samo teoretske.

Snage će odmjeriti Francuska i Hrvatska, dvije reprezentacije koje su do sada već vodile velike bitke, kako na nogometnim, tako i na košarkaškim, ali ponajviše na rukometnim terenima.

Francuzi su veliki favoriti uoči današnje utakmice te se njihova tržišna vrijednost procjenjuje na 388 milijuna eura, dok Hrvatska vrijedi nešto više od 78 milijuna eura.

Utakmicu će suditi Serdar Gozubuyuk iz Nizozemske.

 

Opširniju najavu utakmice pogledajte na sljedećem linku:

Izvještaj s prve utakmice između Hrvatske i Rumunjske pogledajte ovdje:

(foto:Reuters)


Tagovi

Euro U21Nenad GračanLuka IvanušecAlen HalilovićToni BorevkovićRobert Murić

Ostale Vijesti