Milan uvjerljivom partijom napokon slavio, Parma se vratila na pobjedničke staze (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.09.18. | 22:24

Dobra partija Rossonera.

Talijanski velikan Milan, nakon tri uzastopna remija u prvenstvu konačno je stigao do pobjede.

Momčad Gennara Gattusa upisala je sigurnu pobjedu u gostima nad Sassuolom 4-1.

Poveli su Rossoneri u 39. minuti preko Francka Kessieja, koji je nešto ranije imao izglednu priliku ali su njegov pokušaj s crte skinuli domaći stoperi. Pet minuta prije kraja prvog poluvremena nogoemtaš iz Obale Bjelokosti pretrčao je gotovo cijeli teren u ejdnoj kontri i sam poentirao za vodstvo 1-0.

Drugi gol je bio još i ljepši. U 50. minuti Suso se othrvao napadaima svog čuvara da bi potom ljevicom 'potegnuo' jednu bombu koja je sletjela iza leđa ukopanog vratara Consiglija.

Pitanje pobjednika riješio je Samu Castillejo pet minuta kasnije na asistenciju Hakana Calhanoglua. Također pogodak kojeg vrijedi pogledati nekoliko puta.

Počasni pogodak za domaće zabio je Filip Đuričić u 68. minuti. Konačni rezultat postavio je Suso u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Iako bez svoje glavne uzdanice Gonzala Higuaina, Milan je uspio doći do pobjede i tako zasjesti na 10. mjesto ljestvice sa 9 bodova na svom kontu, dok je Sassuolo pao na peto mjest sa 13 bodova – koliko imaju i Fiorentina i Inter.

Ranije danas, Parma je minimalno slavila na svom terenu protiv Empolija, a jedini pogodak na utakmici – iz vrlo nezgodnog kuta – djelo je Gervaisa Lombe Yao Kouassija, poznatijeg kao Gervinho.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Franck KessieSuso

Ostale Vijesti