Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Zadrani pronašli zamjenu za Amerikanca u hrvatskom reprezentativcu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.10.21. | 17:49

Protekle četiri godine je proveo u Splitu, a sad se vraća u matični klub

Redove Zadra je nakon samo pet odigranih utakmica u nepuna tri tjedna sezone napustio Amerikanac Kevon Harris i to na svoj inzistiranje. Razlog su bili obiteljski problemi, a Zadar je stoga krenuo odmah u potragu za novim rješenjem i pronašao ga je istog dana.

Novi-stari igrač Zadra je Pavle Marčinković, koji se nakon 10 godina vraća u svoj matični klub. Rođeni Zadranin je proveo protekle 4 sezone u dresu Splita, a početkom ove sezone je potpisao otvoreni ugovor sa Sonik Puntamikom.

Prošle sezone u AdmiralBet ABA ligi, Pavle je u žutom dresu prosječno bilježio 7 poena i 5 skokova. U tri odigrane utakmice u dresu Sonik Puntamike ove sezone je u prosjeku imao 18 poena, 10 skokova i 2 ukradene lopte. Suradnju s voljenim klubom je potpisao na jednu sezonu.

“Jako mi je drago da smo ovako brzo uspjeli realizirati potpis Pavla Marčinkovića. Pavle je sjajan igrač, on je hrvatski reprezentativac, još ovog ljeta je bio moja velika želja međutim nismo to uspjeli realizirati. Zahvalan sam ljudima u klubu što smo ovaj potpis sad realizirali, jer će nam Pavle pomoći u svim segmentima igre,” komentirao je novog člana trener Ivan Perinčić.


Tagovi

Pavle MarčinkovićKK ZadarKK Split

Ostale Vijesti