REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Stožice su rasprodane, slovenski izbornik poručio: "Znamo što možemo očekivati od Hrvatske"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.06.22. | 22:11

Slovenci su puni optimizma uoči ogleda s Bogdanovićem i društvom

Damir Mulaomerović u Opatiji priprema hrvatske reprezentativce za okršaj sa Slovencima 30. lipnja u Stožicama u okviru kvalifikacija za SP 2023. Većina reprezentativaca je već na pripremama, no Bojan Bogdanović i Ivica Zubac će se priključiti tek 27. lipnja budući da im NBA liga ne dozvoljava da ranije stignu na reprezentativne pripreme.

Za to vrijeme se i slovenski igrači pripremaju za taj okršaj u Ljubljani. Reprezentacija Slovenije u subotu od 20:30 igra pripremnu utakmicu za dvoboj protiv Hrvatske, i to protiv Talijana. Izbornik Sekulić u toj utakmici neće moći računati na Luku Dončića. No zato će za Sloveniju nastupiti Goran i Zoran Dragić, Jaka Blažič, Jakob Čebašek, Žiga Dimec, Gregor Glas, Gregor Hrovat, Jurij Macura, Edo Murić, Aleksej Nikolić, Luka Rupnik te Mike Tobey.

Sekulić je za slovenske medije pričao kako teku pripreme, ali je otkrio i kako su on i pomoćnici već odradili ozbiljan skauting Hrvatske.

„Ovog tjedna nastavljamo sa svojim pripremama u Trstu. Vjerujem da će nam promjena sredine dobro doći i da će se momčad još više povezati, a igrači su motivirani i spremni. Vjerujem da ćemo se maksimalno pripremiti za Hrvatsku. Pažljivo pratimo što rade, od prošlog ciklusa imaju novog trenera. Igrat će u drugačijem sastavu nego u veljači. Neke stvari ćemo morati predvidjeti, ali neke stvari već možemo očekivati“, poručio je izbornik slovenske vrste.

A interes za taj okršaj Hrvatske i Slovenije je ogroman, Slovenski savez se pohvalio kako su sve karte planule. U Stožicama nas, dakle, očekuje spektakl.



Tagovi

Hrvatska košarkaška reprezentacijaSlovenska košarkaška reprezentacijaDamir MulaomerovićBojan BogdanovićLuka DončićIvica Zubac

Ostale Vijesti