Luka Batelić / KK Dinamo
Luka Batelić / KK Dinamo

Sjajne vijesti sa zapada Zagreba: KK Dinamo u rujnu ugošćuje Panathinaikos

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.06.23. | 10:50

U Zagrebu odavno nismo gledali ovakvu momčad, a koja je ovog ljeta jedna od najaktivnijih na košarkaškoj tržnici.

Sa zapadnog dijela Zagreba, iz Rudeša, dolaze sjajne košarkašek vijesti. Naime, nakon dvije godine dogovaranja, KK Dinamo je konačno uspio osigurati dolazak šesterostrukog prvaka Europe, Panathinaikosa u Zagreb. Grčki velikan stiže 8. rujna u Draženov dom, kao poklon navijačima zagrebačkog košarkaškog, ali i bratskog futsal kluba. Utakmica je, jasno, prijateljskog karaktera, a u Zagrebu odavno nismo gledali ovakvu momčad, a koja je ovog ljeta jedna od najaktivnijih na košarkaškoj tržnici, budući da je nakon dugo godina osiguran konkurentan euroligaški budžet.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Uvijek ističemo kako su nam navijači glavni dio kluba. Bez njih teško bi postigli u prošloj, debitantskoj sezoni plasman u četvrtfinale doigravanja u prvenstvu i u polufinale Kupa Krešimira Ćosića. Temelj tih uspjeha stvoren je zajedničkom akcijom s Bad Blue Boysima u kojoj smo prodajom 550 godišnjih ulaznica stvorili financijsku podlogu za ove uspjehe. Bili su nam vjetar u leđa i u lijepim trenucima, ali i podrška u teškim danima u sezoni. U znak zahvale za sve to odlučili smo im podariti ovakav spektakl, veliki Panathinaikos u Zagrebu u utakmici u kojoj će rezultat ipak biti u drugom planu“, kazao je Marijan Pojatina, predsjednik kluba.

A jasno, da protivnik nije biran slučajno - poznato je veliko prijateljstvo navijača tih dvaju klubova, Bad Blue Boysa i Gate 13. Na parketu ćemo pak gledati velikog Ergina Atamana koji je ovog ljeta iz Efesa pretrčao u PAO, a tu će biti i Luca Vildoza, Mathias Lessort, Kostas Anteteokounmpo i vrlo vjerojatno još pokoja euroligaška zvijezda, budući da su Grci krenuli u veliku ofenzivu s pojačanjima.

„Posebni uzvanici će svakako biti nogometaši i košarkaši koji su igrali u oba kluba, te se nadamo da ćemo ih sve okupiti, od Velimira Zajeca i Stojka Vrankovića, preko Igora Bišćana, Silvia Marića, Jurice Golemca, Damira Mulaomerovića, Gorana Vlaovića, Dine Rađe, Nikše Prkačina i drugih. I to ne samo na ovoj utakmici Dinama i Panathinakosa, već i na prigodnoj plavo zelenoj gala večeri koja će se organizirati u sklopu ovog košarkaškog susreta“, dodao je Pojatina.

A bilo svlačionice prenio je i kapetan Dinama Andro Anzulović.

„Kada su nam prenijeli informaciju, bili smo ugodno iznenađeni i motivirani. Ovo je nagrada za sve navijače, ali i nama dodatni poticaj da budemo još bolji u nadolazećoj sezoni“.

Inače, KK Dinamo je u potrazi za trenerom, a kako se danas moglo doznati, prvi pick je talentirani Ivan Tomas koji radi sjajan posao u Boscu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KK Dinamo Zagreb

Ostale Vijesti