Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Petrović dopunio popis: „Shvatio sam da sam pogriješio nepozivanjem Božića“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.02.23. | 20:42

Nakon objave šireg popisa košarkaških reprezentativaca buru reakcija izazvala je činjenica da na njemu nema Luke Božića koji igra sjajnu sezone, a još jedna odlična partija košarkaša Zadra natjerala je Petrovića da promijeni odluku

Uoči novog seta pretkvalifikacija za Eurobasket 2025. objavljen je danas popis košarkaških reprezentativaca. Izbornik Aleksandar Petrović pojasnio je da je to širi popis, ali ono što je svima upalo u oko je da na njemu nije bilo MVP-a Zadra ove sezone, a i jednog najboljih igrača ABA lige Luke Božića.

Izazvalo je to buru reakcija, a baš se ispostavilo da je danas Božić imao i utakmicu protiv Splita nakon objave tog popisa. Kao da mu je bila i motiv nastala situacija jer je postigao double-double s 23 koša i deset skokova, a nedostajala mu je jedna asistencija i za triple-double. Zadar nije slavio na Gripama, ali još jedna sjajna partija Božića natjerala je Petrovića da preispita svoje odluke.

To je i napravio, a onda i javno priznao grešku te na svom Twitteru objavio da je popis proširen.

„Shvatio sam da sam pogriješio vezano za nepozivanje Luke Božića u reprezentaciju stoga je ta lista dopunjena!“, napisao je Petrović. (rv)



Tagovi

Luka Božićhrvatska košarkaHrvatska košarkaška reprezentacijaAleksandar PetrovićAco Petrović

Ostale Vijesti