Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Obradović: "Jasminu Repeši sam rekao kako sam vodio utakmicu i protiv njega i protiv sina, nadam se da ću voditi i protiv unuka"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 20:11

Srpski trener bio je sjajno raspoložen nakon pobjede

Željko Obradović je na sebi svojstven način vodio utakmicu s puno dernjave i gestikulacije, pa čovjek redovito ima osjećaj kako je strašno nezadovoljan svojim igračima. No istina je ipak malo drugačija.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sjajna atmosfera u dvorani i čestitke mlađem kolegi Dini Repeši koji sjajno vodi momčad i radi odličan posao. Važna je ovo pobjeda za nas, nismo dobro krenuli, ali na koncu smo postigli ono što smo htjeli”, rekao je Obradović nakon pobjede.

Početak je bio izuzetno loš i kasnije je bilo pozitivnih stvari. Došlo je do opuštanja kasnije, ali svjestan sam u kakvom sam ritmu i ne mogu očekivati da sve bude perfektno. Ponovno nam Cibona daje 11 poena u startu”.

Otkrio je Željko i kako je dan prije utakmice pričao s ocem Dina Repeša, Jasminom.

Čuo sam se s njegovim ocem sinoć, rekao sam mu da sam nekada vodio protiv tebe, sada protiv sina, nadam se da ću i protiv unuka voditi”.

Aranitović je ostavio sjajan dojam...

Igra na izuzetnom nivou i vidi se da sve ide preko njega i pick and roll i uručenja. Žao mi je zbog ozljeda koje je imao i zbog svega što mu se događalo, ali drago mi je da sada igra na ovakvoj razini”, dodao je Obradović.

Ognjen Jaramaz je pak kratko prokomentirao.

Imali smo loš početak utakmice, dozvolili smo im lake poene iz tranzicije i uveli smo se probleme. Drugačijim pristupom u drugom dijelu uspjeli smo uvesti ogled u naš ritam i drago mi je da smo nastavili pozitivan niz. I drago mi je što je bila puna dvorana”.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

ABA ligaKK PartizanCibonaŽeljko Obradović

Ostale Vijesti