nordphoto GmbH / Hafner
nordphoto GmbH / Hafner

Jurici Golemcu se trese stolac, prvi pick za njegovo mjesto je Neven Spahija

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.10.22. | 20:15

Slovenski mediji pišu kako bi moglo doći do rošade na trenerskom mjestu Cedevite Olimpije

Pojedini slovenski mediji danas su se raspisali o tome da u redovima Cedevite Olimpije razmišljaju zahvaliti se Jurici Golemcu.

U srijedu je ljubljanski klub poražen u gostima kod Cluj-Napoce, a tjedan ranije je u Stožicama preptrio poraz i od Bursaspora zbog čega na startu Eurokupa ima omjer 0:2, a vlasnici kluba nekoliko novih sijedi na glavi.

Znana je stvar da se u ljubljanskom klubu želi otići što dalje u Eurokupu, ako je moguće i osvojiti ga, a nakon što su protekle sezone igrali jako dobro u tom natjecanju na kraju ih je šokirao upravo Bursaspor u četvrtfinalu.

S obzirom na blijedi start u tekućoj kampanji, direktor Davor Užbinec i sportski direktor Sani Bečirović sigurno razmišljaju kako se izvući iz ove situacije, a njihova odluka bi se mogla prelomiti preko Golemčevih leđa.

A kao prvi pick za tu poziciju spominje se Neven Spahija.

No, treba stvari postaviti u pravi kontekst i naglasiti kako je zdravstveni karton Cedevite Olimpije posljednjih tjedana nepovoljan pa razloge poraza treba tražiti i u tome.

Nakon što je vijest puštena u eter, iz kluba su se odmah oglasili priopćenjem u kojemu se ističe kako u tome nema istine i da Golemac ostaje trener kluba.

Preostaje za vidjeti kako će se cijela stvar rasplesti.


Tagovi

Cedevita OlimpijaJurica GolemacNeven Spahija

Ostale Vijesti