Brad Penner-USA TODAY Sports
Brad Penner-USA TODAY Sports

Bojan Bogdanović ima novi klub, igrat će za jednu od najjačih momčadi na Istoku

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 17:32

Trade je potvrdio najpoznatiji NBA insajder

Kao što smo i očekivali, Detroit Pistonsi odradili su razmjenukojom je Bojan Bogdanović napustio najgoru momčad lige. Kako je prenio Adrian Wojnarowski, najpoznatiji NBA insajder, Bojan Bogdanović novi je igrač New York Knicksa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Uz Bogdanovića će put New Yorka i Alec Burks, dok će Detroit za njih dvojicu dobiti Quentina Grimesa, Evana Fourniera, Malachija Flynna i dva izbora druge runde drafta.

Sjajne su to vijesti za hrvatskog košarkaša, koji je preselio iz momčadi s najlošijim omjerom lige u jednu od najboljih momčadi Istoka. Naime, Detroit Pistonsi u dosad odigranih 50 utakmica imaju mizeran učinak od sedam pobjeda i 43 poraza, dok su Knicksi na diobi trećeg mjesta konferencije s 33 pobjede i 16 poraza, koliko imaju i Milwaukee Bucksi.

Popularni Babo ove je sezone na sjajnom prosjeku od 20.2 poena, 3.4 skoka i 2.5 asistencije uz gotovo 47 posto šuta iz igre, a posebno vrijedi izdvojiti fantastičnih 41.5% šuta za tri poena.

Bogdanović će ove sezone ponovno zaigrati u doigravanju, gdje je dosad nastupio šest puta s četiri različita kluba - po jednom u dresu Brooklyna i Washingtona, odnosno u dva navrata noseći dresove Indiane i Utaha. Nema sumnje da će napadač njegovog kalibra biti od velike koristi New Yorku u lovu na što bolji doseg ove sezone.

Ovo je drugi veliki trade Knicksa u nekoliko tjedana. Podsjetimo, ranije ove sezone odradili su razmjenu s Toronto Raptorsima u kojoj su novi stanovnici Velike jabuke postali O.G. Anunoby, Precious Achiuwa i Malachi Finn, dok su u Kanadu otišli R.J. Barrett i Immanuel Quickley. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Bojan BogdanovićNew York Knicks

Ostale Vijesti