Benny Sieu/USA TODAY Sports
Benny Sieu/USA TODAY Sports

Zubac skroman u potopu Clippersa, Giannisu fantastičan duel protiv Ziona (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.02.21. | 10:32

Šest susreta na NBA rasporedu.

U noći s četvrtka na petak, igralo se šest susreta NBA lige.

Od Hrvata, u akciji je bio samo Ivica Zubac u redovima Clippersa, premda, ako je suditi po rezultatu - bolje da nije. Ne mislimo da je naš košarkaš odigrao naročito lošu partiju, nego su Grizzliesi potpuno zatvorili Leonarda i Georgea te su zasluženo slavili 122:94.

Kod napadački iznimno balansiranih domaćina, najbolji je s klupe bio Jones (20p) dok su svi članovi prve petorke bili dvocifreni - vrijedi istaknuti Valanciunasa koji je zabilježio double-double (16p, 15sk). U redovima poraženih gostiju, razočarali su Leonard (17p, 5sk, 7as) i George (13p, 7sk) uz slabe postotke šuta, a naš Ivica Zubac imao je sedam poena kojima je pridodao šest skokova i dvije blokade.

Sažetak susreta pogledaj OVDJE.

Od ostalih susreta, apsolutno vrijedi izdvojiti domaću pobjedu Bucksa protiv Pelicansa 129:125 ponajviše zbog odlično duela između aktualnog MVP-a Giannisa Antetkounmpa te Ziona Williamsona. Prevladao je iskusniji, Greek Freak, koji je upisao 38 poena te 10 skokova i četiri dodavanja. Njemu su sekundirali Middleton s 31 poenom, ssedam skokova te šest dodavanja, kao i DiVicenzo koji je zabio 24 poena uz sedam skokova i devet asistencija. S druge strane, Zion je zabio 34 poena, ali je i on ubilježio all-around predstavu - napadačkom učinku pribilježio je osam skokova i šest dodavanja. Ingram je zabio 23 poena, a najstariji brat Ball - Lonzo - imao je 20 poena te osam asistencija, no to je bilo mrvu premalo za slavlje mladih Pelikana u Wisconsinu.

Sažetak susreta pogledaj OVDJE.

Ostali rezultati NBA večeri:



Tagovi

NBAGiannis AntetokounmpoZion Williamson

Ostale Vijesti