Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Zlu ne trebalo: Žižić se dobro oporavlja, ostaje na dodatnim pretragama u bolnici

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.05.22. | 10:23

Nakon strašnog pada na glavu na jučerašnjoj utakmici Maccabija i Hapoela Haife, ipak dobre vijesti o zdravstvenom stanju našeg prvoligaša.

 Izgledalo je grozno.

Ante Žižić sigurno neće po dobrome pamtiti susret protiv Haife. Neugodni pad na glavu i gubitak svijesti izgledali su na kameri uznemirujuće, no ako je vjerovati priopćenju izraelskog prvoligaša, Žižić je dobro. Tvrde kako se Žižić probudio u bolnici, kako je njegovo zdravstveno stanje dobro i da oporavk ide u skladu s očekivanjima. Ipak kako bi liječnici bili sigurni da je Žižić zbilja dobro, ostat će zadržan na pretragama.

"Došao je svijesti nakon dolaska u bolnicu. Prvi CT je uredan, a on samostalno pije i razgovarao je s liječnikom kojeg je čak pitao i kako je završila utakmica. To su dobre vijesti", prenio je klupski glasnogovornik izraelskim medijima.

Kako dodaju Sportske novosti, Žižić je prebačen s Odjela za intenzivnu njegu bolnice Ichilov u Kliniku za traumatologiju u Tel Avivi gdje je ostao na promatranju, a liječnici bi ga tijekom dana mogli pustiti i na kućnu njegu.

Žižić je sve do sinoć bio u velikom naletu. U svojoj drugoj sezoni za Maccabi prometnuo se u jednog od najboljih euroligaških centara. U 31 utakmici u Euroligi bio je na prosjecima od 12,2 poena i pet skokova, a u izraelskom prvenstvu su mu zbog manje minutaže brojke nešto slaije, 10,8 poena i 5,9 skokova.



Tagovi

Ante ŽižićMaccabi Tel Aviv

Ostale Vijesti