Zion je zvijer! Brojke od kojih NBA liga ne spava mirno

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.10.19. | 09:58

Sinoć je zabio svoj prvi double-double u NBA-u.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/chLP24IBHTs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

U posljednjoj prijateljskoj utakmici sinoć New Orleans je pobijedio San Antonio 123:114, a predvodio ih je ponovo Zion Williamson s 22 poena, iz igre je pucao osam od 11, a dodao je i 10 skokova za nešto više od pola sata na parketu.

Ni legendarni Gregg Popovich nije ostao imun na njegove partije...

„On je ono što svi misle da će biti. Natjecatelj sa sjajnim spojem brzine i snage. Svoje predispozicije sjajno koristi i vrlo je težak za čuvati,“ rekao je legendarni NBA trener nakon njihovog međusobnog okršaja.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/2zEdec48gLQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Bivši košarkaš sveučilišta Duke nastavlja akumulirati sjajnu statistiku koja pokazuje o kakvoj je zvjerci od igrača riječ. Jasno je u koga će biti uprte oči košarkaške javnosti sljedeće sezone.

U tri utakmice prije ove zabio je 77 poena za 81 minutu u igri uz 80 posto šuta iz igre, a New Orleans još ne zna za poraz u pripremnom razdoblju.

Pelikani će biti još sretniji što je Williamson odlično „klinknuo“ s Lonzom Ballom, od kojeg također očekuju mnogo u sljedećoj sezoni.

NBA - PRIPREMNE UTAKMICE

San Antonio – New Orleans 114:123

Orlando - Philadelphia 94:126

Toronto - Chicago 91:105

Washington - Milwaukee 108:115

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Zion WilliamsonNBAkošarkaNew Orleans PelicansSan Antonio Spurs

Ostale Vijesti