Završen posao, Codi Miller-McIntyre Ljubljanu mijenja za Beograd

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.06.20. | 15:47

Uskoro se očekuje potvrda.

Premijerna sezona Cedevita Olimpije nije baš bila za pamćenje, ali jedan od rijetkih koji je u potpunosti ispunio očekivanja je briljantni Codi Miller - McIntrye.

Ovaj Amerikanac je u 21 nastupu u ABA ligi biop prvi strijelac i asistent kluba, a ukupno je bio na prosjecima od 14 poena, 5.1 dodavanja te 3.8 skokova, no nedavno je sportski direktor kluba Sani Bečirović potvrdio da neće ostati u Ljubljani. 

"Codijev ugovor istječe na kraju ove sezone i on želi napraviti korak više u karijeri te igrati na višem nivou sljedeće sezone. Vjerujem da ćemo ga gledati u nekom euroligaškom klubu ili u klubu koji će ciljati na osvajanje Eurokupa. Hvala mu na svemu što je napravio u ovoj sezoni i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", rekao je Bečirović.

Iako se spominjao kao jedno od mogućih pojačanja Crvene zvezde, jedinog regionalnog euroligaša, Nova.rs prenosi kako je McIntrye sve dogovorio s Partizanom! Informaciju je donio ugledni košarkaški novinar Đorđe Matić, tako da u njenu vjerodostojnost ne bi trebalo sumnjati. On navodi kako su svi detalji suradnje dogovoreni i preostalo je samo službeno je potvrditi.  

(foto: Marko Dimić/Pixsell)


Tagovi

Codi Miller-McIntryeKK PartizanPartizaniABA liga

Ostale Vijesti