Senzacija u Beogradu - Zadar srušio Partizan nakon 14 godina!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.10.18. | 23:18

Senzacionalna pobjeda.

U 5. kolu ABA lige, košarkaši Zadra priredili su veliku senzaciju. Igrači hrvatskog predsavnika u regionalnoj ligi pobijedili su Partizan u Beogradu rezultatom 95-85.

Nitko ovo nije očekivao od Zadrana koji su u četiri uvodne utakmice upisali jednako toliko poraza, a sredinom ovog tjedna otpustili su i dosadašnjeg trenera Aleša Pipana, na čije mjesto je stigao Ante Nazor.

Čini se da je ovo na košarkaše s Višnjika šok pozitivno utjecao jer su ovim ostvarili prvu pobjedu u Beogradu protiv ovog protivnika nakon 14 godina.

Najefikasniji u redovima pobjedničke momčadi bio je Luka Božić sa 27 poena i 9 skokova. Mario Little je ubacio 19, a dvoznamenkast je bio i Šime Špralja sa 13 poena u 11 odigranih minuta. Kod Partizana najviše su ubacili Stefan Janković (19) i Marcus Paige (16).

U ranije odigranoj utakmici 5. kola Igokea je na svom terenu pobijedila Krku rezultatom 91-73, a ponovno je najbolji na terenu bio hrvatski košarkaš Tomislav Zubčić koji je zabio najviše poena na utakmici. Pored 20 ubačenih poena, imao je i 7 skokova te 2 asistencije.

Zadar se za malo odmaknuo od dna ljestvice. Trenutno je na desetom mjestu, a ispod njega su samo Cedevita i Cibona.

(Foto: Pixsell)


Ostale Vijesti