Woj potvrdio: J.R. Smith dogovorio novi angažman, potpisuje za jednog od favorita za NBA prsten

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.06.20. | 19:17

Dugo smo čekali na njegov povratak.

J.R. Smith zaigrat će u Orlandu za LA Lakerse, doznaje Adrian Wojnarowski.

Vijest je to koju su mnogi NBA fanovi dugo čekali jer je karizmatični Smith bez kluba još od srpnja prošle godine kada su ga otpustili Cleveland Cavaliersi. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">ESPN story on JR Smith and Lakers: <a href="https://t.co/6JBE8aTpku">https://t.co/6JBE8aTpku</a></p>&mdash; Adrian Wojnarowski (@wojespn) <a href="https://twitter.com/wojespn/status/1277649301850722310?ref_src=twsrc%5Etfw">June 29, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Uprava Lakersa na ovaj se potez odlučila nakon što je Avery Bradley objavio da neće igrati do kraja sezone. Njegovo će mjesto zauzeti uskoro 35-godišnji Smith, a ugovor će biti kratkotrajan i podrazumijeva samo igranje u Orlandu. Barem zasad. 

Tako će ponovno doći do suradnje J.R.Smitha i LeBron Jamesa, s kojim je igrao u Clevelandu i donio im naslov 2016. godine. Pored Cavsa, Smith je igrao za Denver, New Orleans, Knickse, a imao je i jednogodišnju epizodu u Kini. 

(foto: David Richard/Reuters


Tagovi

J.R. SmithNBAAdrian Wojnarowski

Ostale Vijesti