Wizardsi pucaju po šavovima: Wall poručio treneru da se je*be, Beal otkrio upravi koliko već ovo trpi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.11.18. | 09:29

Čini se da će se ovakvi Wizardsi uskoro raspasti.

Dogodio se verbalni incident na treningu posrnulog Washingtona nakon kojeg je kažnjen vođa momčadi i franšizna centralna figura John Wall. Prema američkim novinarima rekao je treneru Scottu Brooksu da se 'je*e'. To se dogodilo nakon što je Brooks od svih igrača zatražio veći angažman i jači intenzitet treningu, a njegova produžena ruka na terenu počastila ga je brutalnim odgovorom.

Nakon svega što se dogodilo Bradley Beal je upravi rekao kako se s ovakvom situacijom nosi već sedam godina, a može se samo pretpostavljati na što je mladi šuter mislio. Poljuljana momčad upitne kemije dovela je upravu do prekretnice u kojoj će netko od najvećih zvijezda morati napustiti momčad.

Razočaranje vrije na obje strane i bit će jako zanimljivo pratiti razvoj situacije u glavnom gradu, no čini se kako se momčad raspada i van terena.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Wall apologized to Brooks in the minutes after cursing him, and apologized to his teammates the following day, league sources tell ESPN. <a href="https://t.co/iih3oUT55D">https://t.co/iih3oUT55D</a></p>&mdash; Adrian Wojnarowski (@wojespn) <a href="https://twitter.com/wojespn/status/1064673307683954689?ref_src=twsrc%5Etfw">November 20, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Bradley BealJohn Wall

Ostale Vijesti