Westbrook žestoko napao (i) Lillarda, igrač Portlanda mu odgovorio: Znam što sam postigao u karijeri

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.01.18. | 10:22

Ne stišava se bura oko izbora igrača za All-Star utakmicu.

Kao i svake godine, tako je i ove godine burno u NBA ligi nakon izbora igrača za All-Star utakmicu koja se ove godine igra 18. veljače u Los Angelesu.

> Objavljen popis svih igrača za All-Star utakmicu, četiri igrača pozvana po prvi put

Jučer su se tako na svojim Twitter računima javili Andre Drummond i Lou Williams, koji smatraju kako je za njih moralo biti mjesta u ovoj utakmici, a glasan je bio i Russell Westbrook kojem nije bilo jasno kako na All-Star nije izabran Paul George.

> All-Star snub! Drummond: Vi se je*eno šalite? Lou: Lol

„Ne znam tko je još izabran, ali znam da imamo četiri igrača iz jedne momčadi, imate igrače koji godinama prigovaraju kako nisu izabrani dok ih napokon ne izaberu, imate igrače koji o tome pričaju cijelo vrijeme“, rekao je Westbrook.

Na te je riječi reagirao Damian Lillard koji se očigledno pronašao u onom dijelu Westbrookove izjave o 'igračima koji godinama prigovaraju' jer je upravo on prošlih godina bio nepravedno izostavljen s ove utakmice.

„Jako poštujem Russa pa sam na neki način razočaran što je ovo rekao. On je igrao protiv mene, igrao je protiv moje momčadi i zna što sam postigao, ne samo ove godine nego u cijeloj karijeri. Da, razočaran sam, ali znam da sam ove godine zaslužio svoje mjesto. I to je u stvari najvažnije: zaslužio sam svoje mjesto“, istaknuo je Lillard.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Russell WestbrookDamian LillardNBA All-Star

Ostale Vijesti