Wall pobjedničkom tricom izborio sedmu utakmicu protiv Bostona (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.05.17. | 09:19

Gledali smo dosad najnapetiju utakmicu serije…

U šestoj utakmici polufinala Istočne konferencije Washington Wizardsi na domaćem su parketu savladali Boston Celticse 92:91 i izjednačili rezultat u seriji na 3:3.

Gledali smo dosad uvjerljivo najneizvjesniju utakmicu u ovoj seriji. Niti jedna momčad tijekom utakmice nije uspjela stvoriti veću prednost.

Minutu i 34 sekunde prije kraja, nakon što je Isaiah Thomas pogodio tricu, Celticsi su otišli na plus pet (87:82). Međutim, u drugom posjedu Wizardsa, nakon uspješne obrane, tricu iz driblinga pogodio je i Bradley Beal koji je tako, minutu i 11 sekundi prije kraja, zaostatak svoje momčadi smanjio na minus dva. Nakon još jedne uspješne obrane, John Wall je u napadu izborio dva slobodna bacanja i izjednačio rezultat na 87:87

Odmah nakon izvođenja lopte poslije time-outa, Avery Bradley pogodio je dugu dvojku iz lijevog kuta za 89:87 Celticsa, dok je floater Beala 28 sekundi prije kraja utakmice ponovno poravnao rezultat.

Osam sekundi prije kraja Al Horford, nakon pick and pop akcije s Thomasom, ponovno je odveo Celticse na plus dva (91:89). Nakon time-outa, Wall je pogodio tricu iz driblinga preko Bradleyja za 92:91 3 i pol' sekunde prije kraja. Posljednji pokušaj na utakmici, trica Thomasa, ostao je na obruču i Celticsi su izborili sedmu utakmicu.

Najbolji strijelac Wizardsa bio je Beal s 33 poena (samo jedna trica). Wall, koji je u prve dvije četvrtine iz igre šutirao 1-9, na kraju je ubacio 26 poena, od čega deset u posljednjoj četvrtini.

Bradley i Thomas ubacili su za Boston obojica po 27 poena, dok ih je Horford zabio 20.

Sedma utakmica na rasporedu je u ponedjeljak u 2 satat u Bostonu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Bradley BealJohn Wall

Ostale Vijesti