Wade otišao iz Chicaga, četiri su kluba u igri za njegov angažman

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.09.17. | 08:20

Kao što se i očekivalo, Chicago Bulls i Dwyane Wade su dogovorili otkup ugovora pa će Wade u svojem rodnom gradu ostati na jednoj odigranoj sezoni.

Novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski je noćas prvi obavijestio kako je Dwyane Wade pristao na otkup ugovora. U sklopu dogovora igrač se odrekao oko 8 milijuna od 23,8 milijuna dolara koje su mu Bullsi trebali platiti u sezoni 2017./18.

Podsjetimo, Wade je prošlog ljeta kao slobodan igrač došao u Chicago nakon što je završila njegov dugotrajna era u Miamiju. Tada su Bullsi odlučili graditi momčad oko njega, Jimmyja Butlera i Rajona Ronda, a ta je epizoda, usprkos ulasku u doigravanje, neslavno završila. Chicago je u novu sezonu krenuo s mladim snagama, okrenut rebuilidingu pa je Butler tradeom završio u Minnesoti. Bullsi su zauzvrat dobili Zach LaVinea, Kris Dunna i pick prve runde kojim su uzeli Laurija Markkanena, a kako ovog ljeta nisu dovodili nikakvo veteransko ime, jasno je da su Bullsi krenuli u stvaranje nove momčadi u kojoj usluge Wadea više nisu potrebne.

Sada je samo pitanje gdje će Wade završiti. Wojnarowski javlja kako postoje četiri opcije – najizgledniji je odlazak u Cleveland kako bi ponovo igrao s LeBronom Jamesom, a opcije su još i San Antonio Spurs, Oklahoma City Thunder, a najluđom se čini priča oko povratka u Miami. I nju je Wojnarowski spomenuo.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Dwyane Wade

Ostale Vijesti