Vođa posrnulih Wizardsa optužen za stalno tulumarenje, on bahato poručio: Navijači misle da sam stalno u dvorani

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.11.18. | 11:26

Stvari nisu dobre u glavnom gradu.

Često isplivaju informacije o lošoj atmosferi u momčadi, međusobnom optuživanju i pritužbama Johna Walla i Bradleya Beala na ostatak momčadi, a trenutno izgleda kao da se stvari uopće ne popravljaju u glavnom gradu.

No, stvar ide dalje jer je upravo Walla, nositelja i franšiznog igrača, novinar Stephan A. Smith optužio da pretjerano partijanje nakon što mu je netko poslao fotografiju Walla u 'uređenom' stanju iz noćnog kluba Rosebar u kojem je Wall navodno već dio inventara.

Nameće mu se pitanje zašto toliko tulumari, a njegov klub izgleda nikad gore, no Wall je imao spreman odgovor i to vrlo bahat. Rekao je kako je sezone duga, a su i drugi loše krenuli i da navijači trebaju biti navijači do kraja i ako mu se ne sviđa da ga ostavi na miru. Dodao je i kako izlazi u navedeni klub i upitao Smitha što on radi u slobodno vrijeme subotom navečer.

Wall je to odgovorio u Instagram videu gdje se vidi da je napustio trening kako bi se opuštao, a onda je rekao da se to ne govori navijačima koji bi trebali misliti da je stalno u dvorani. Wall igra dobro od početka sezone, zabija 21,5 poena, krade 2,5 lopte, ali njegovo bahato ponašanje i partijanje neće pomoći njegovom klubu da stigne do boljih dana.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

John Wall

Ostale Vijesti