Stephen Lew-USA TODAY Sports
Stephen Lew-USA TODAY Sports

VIDEO Zubac nahvalio suigrače pa skromno rekao: "Dosta je lagano kada igrate s njima"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.01.24. | 08:31

Clippersima je dobro došla ova pobjeda nakon poraza od Lakersa

Ivica Zubac ostvario je u pobjedi Clippersa nad Sunsima 138-111 još jedan sjajan učinak nakon što je večer prije protiv Lakersa stigao do 100. double-doublea u karijeri. Paul George ubacio je 25 poena, James Harden je imao 19 koševa, sedam skokova i 10 asistencija za Clipperse, koji su pobijedili 131-122 u Phoenixu prošle srijede, a u ovaj susret ušli nakon poraza od Lakersa, čime je prekinut njihov niz od pet pobjeda.

"Gubitak te utakmice stvarno nas je probudio", rekao je trener Clippersa Tyronn Lue.

"Trenutno igramo na visokoj razini i svi su sigurni," rekao je nakon utakmice Zubac.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Htjeli smo pobijediti, igrali smo na pravi način od početka, bilo je dosta lako, dosta smo igrali četiri na tri, uzeli smo ono što nam je obrana dala", rekao je nakon utakmice Zubac.

"Želim biti dominantan, želim zaštititi rub, želim zgrabiti sve skokove, želim završiti jako, sve je ... Prilično je lako kada imate razigravača kao što su James i Russ, oni će te pronaći, moraš samo znati završiti, dosta je lagano", rekao je Zubac pa dodao:

"Nikada nisam imao takva dva razigravača, svaki put je s njima zabavno, oni igraju brzo, naći će te u pravom trenutku, zahvalan sam što igram s njima."


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivica ZubacNBALos Angeles Clippers

Ostale Vijesti