: Sam Sharpe-USA TODAY Sports
: Sam Sharpe-USA TODAY Sports

VIDEO Treći poraz Bostona, nije im pomoglo ni 45 poena Tatuma

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.11.23. | 08:49

Bolji su bili Hornetsi

Dvije minute prije kraja košarkaši Bostona su vodili kod Charlotte 108-99, ali su prosuli prednost te upisali poraz nakon produžetka, treći ove sezone u NBA ligi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Cijelu utakmicu je Boston vodio kod jedne od najslabijih momčadi Istočne konferencije, no na kraju je Charlotte došao do četvrte pobjede u sezoni. Produžetak je domaćinu omogućio LaMelo Ball košem sedam sekundi prije kraja, a upravo je taj igrač bio prvi strijelac pobjedničkog sastava s 36 poena. Tome je dodao devet skokova i osam asistencija.

Bostonu nije pomogla ni odlična partija Jaysona Tatuma koji je kraj dvoboja dočekao s 45 poena. Iz igre je Tatum gađao 15-28, za tri poena 7-15, a imao je i 13 skokova te šest asistencija.

Denver je teškom mukom slavio na gostovanju kod slabašnog Detroita 107-103, a sve je za aktualne prvake bilo kompliciranije jer je Nikola Jokić zbog dvije tehničke pogreške isključen malo prije kraja prvog poluvremena. Prije toga je u istom scenariju isključen i trener Denvera Michael Malone.

U izostanku Jokića Denver su do desete pobjede u sezoni vodili Reggie Jackson s 21 i Caldwell-Pope s 20 poena. Detroit je i dalje bez ozlijeđenog hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića, a prvo ime domaćina bio je Cade Cunningham s 27 koševa i devet asistencija.

Najbolja momčad na Zapadu je i dalje Minnesota koja je ovaj put svladala New York 117-100 na domaćem parketu. Ključna je bila treća četvrtina koju je Minnesota dobila s 35-19.

Anthony Edwards još je jednom bio prvi igrač Minnesote s 23 poena, 10 skokova i pet asistencija, a vrlo dobru pratnju imao je u Karl-Anthony Townsu koji je ubacio 20 poena.

Vatreno je bilo na susretu Washingtona i Milwaukeeja gdje su gosti pobijedili 142-129. Milwaukee je u svakoj četvrtini ubacio 30 i više poena, a cijela petorka te momčadi ubacila je dvoznamenkasti broj poena. Najviše Giannis Antetokounmpo čak 42 poena, s tim da je promašio samo tri šuta iz igre (20-23). Tome je dodao 13 skokova i osam asistencija. Čak 58 posto šuta iz igre imala je momčad Milwaukeeja na ovom gostovanju.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

NBABoston CelticsCharlotte HornetsLaMelo BallJayson Tatum

Ostale Vijesti