(VIDEO) REKORDNI ALL-STAR: 374 koša ukupno, Davis zabio 52

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.02.17. | 08:26

Zapad je slavio protiv Istoka u utakmici s najviše koševa u povijesti, a Anthony Davis je oborio rekord s brojem postignutih poena.

Selekcija Zapada slavila je protiv Istoka sa 192:182 na glavnom događaju spektakularnog All-Star vikenda odigranog u New Orleansu koji je oborio nekoliko rekorda. Naime, ovogodišnji All Star bio je najefikasnija utakmica u povijesti, a Anthony Davis, centar New Orleans Pelicansa zabio je rekordnih 52 koša, čime je za 10 koševa preskočio dosadašnjeg rekordera Wilta Chamberlaina.

Davis je srušio još dva rekorda. Pogodio je i uputio najviše šuteva u povijesti All-Stara (26/39), a na kraju je naravno zaradio titulu MVP-a. I to pred „svojom“ publikom u New Orleansu.

„Bilo je nevjerojatno. Ovo je nešto što sam htio, dobiti MVP nagradu za ovu publiku, za ovaj grad. Ovo je svakako veliki uspjeh za mene“, rekao je nakon utakmice Davis.

Odlični centar Pelicansa zasjenio je čak i Russella Westbrooka koji je u 20 minuta provedenih na terenu zabio 41 koš. S tim učinkom Russell bi vjerojatno zaradio titulu MVP-a treću godinu u nizu, ali kraj spektakularnog Davisa nije imao nikakve šanse.

Odličnu partiju ostvario je i Kevin Durant koji je upisao triple-double (21, 10, 10), a najbolji kod Istoka bio je Giannis Antetokounmpo s 30 koševa, a LeBron James zabio je 23 koša i postao prvi igrač s više od 300 koševa na All-Star utakmicama.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

NBANBA All-StarAll Star

Ostale Vijesti