VIDEO: Navijači spašavaju košarkaše Levskog - 10 tisuća navijača pomaže svom klubu da preživi financijski krah

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.02.15. | 13:26

Košarkaši Levskog ove godine igraju u ABA ligi u kojoj nemaju previše dobre rezultate. Bugari su na posljednjem mjestu s tek jednom pobjedom iz 22 utakmice.

Bugari su uoči početka sezone najavljivali da će biti konkurentni, složili solidnu momčad, ali je sve brzo propalo kada je čelnik kluba završio u zatvoru, a Levski ostao bez financija. Većina stranaca je napustila klub pa je i omjer 1-21 više nego razumljiv.

No, bez obzira na sve, jedan čovjek ne dopušta da Levski potpuno nestane s košarkaške karte. Trener Konstantin Papazov je sudjelovao i u bugarskom Big Brotheru kako bi ukazao na problem kluba, a na njegovu inicijativu se organizirala i jučerašnja utakmica između košarkaškog i nogometnog kluba Levski kako bi se spasila perjanica bugarske košarke. U Sofiji se skupilo više od 10 tisuća navijača koji su kupili ulaznicu za spas košarkaša, a oni su u najvećoj areni u Bugarskoj gledali kako se košarkaši i nogometaši prvo natječu u malom nogometu, a onda i u košarci.

Papazov se u jednom trenutku emotivno obratio navijačima zahvalivši se na dolasku. Spas kluba, očigledno, i ovaj put ostaje na navijačima...

(Foto: ABA liga)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Levski Sofijanavijači

Ostale Vijesti