Reuters
Reuters

VIDEO Heatova bajka se nastavlja! Miami breaknuo Denver unatoč 41 poenu Jokića

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 06:56

Serija sada seli na Floridu.

U drugoj utakmici finala NBA lige Miami Heat svladao je Denver Nuggetse u gostima sa 111-108 i tako izjednačio finalnu seriju koja sada seli u Miami. Ključna je bila posljednja dionica utakmice u kojoj je momčad Erika Spoelstra nadoknadila osam poena zaostatka (najveći zaostatak bio je -15) i stigla do važne pobjede. Jamal Murray probao je šutom za tri poena Denveru donijeti produžetke, ali nije uspio.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Miami je ponovno do slavlja došao sjajnom momčadskom igrom. Gabe Vincent sinoć je bio najefikasniji s 23 poena (tri asista i dvije ukradene lopte), a Jimmy Butler i Bam Adebayo zabili su svaki po 21 (Butler je dodao devet asista i četiri skoka, a Adebayo suprotno, devet skokova i četiri asista). Dobar je bio i Max Strus s 14 poena i šest asista.

Kod Denvera ponovno je briljirao Nikola Jokić. Zabio je 41 (šut 16-18) uz 11 skokova i četiri asista, a pomagao mu je i Jamall Muray koji je zbaio 18 uz 10 asista i četiri skoka.

"Moji igrači vole se natjecati. Oni vole ovakve trenutke", rekao je nakon utakmice Spoelstra. Miami je postao prva momčad koja je u ovom doigravanju nadoknadila dvocifrenu prednost Denvera. U dosadašnjem doigravnaju Nuggetsi su imali 11-0 kada su poveli s 10 ili više poena razlike.

Treća i četvrta utakmica Finala igraju se u Miamiju u noći s četvrtka na petak i subote na nedjelju po hrvatskom vremenu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBAMiami HeatJimmy ButlerNikola Jokić

Ostale Vijesti