Stefanos Kyriazis / ipa-agency.n/IPA
Stefanos Kyriazis / ipa-agency.n/IPA

VIDEO Grobari gromoglasnim pljeskom ispratili Hezonju s parketa, on im se zahvalio na društvenim mrežama

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.04.23. | 09:19

Hrvatski košarkaš je skupio 17 poena u porazu Real Madrida od Partizana.

Sjajnu utakmicu odigrali su jučer košarkaši Partizana koji su rezultatom 104:90 svladali Real Madrid u Beogradu. Najbolji u redovima gostiju bili su Musa (23), Deck (17) i Hezonja (17), a domaća publika velikim je pljeskom ispratila hrvatskog reprezentativca s parketa koji je u nekoliko svojih javnih istupa isticao kako je atmosfera na utakmicama Partizana sjajna.

Podsjetimo, jedno vrijeme se pisalo da bi Hezonja mogao obući crno-bijeli dres, ali to se, barem zasad, nije ostvarilo.

U 32.kolu Eurolige izabranici Željka Obradovića stigli su do svoje 18.pobjede u natjecanju s kojom su zadržali 6.mjesto. Baskonia, koja je sada 8., jučer je svladala Fenerbahce (92:69) koji je izjednačen s Partizanom, ali Crno-bijeli su svladali Real Madrid nakon 12 godina, a još jedna pobjeda im garantira plasman u četvrtfinale.

“Pobjedili smo momčad koja je napravljena da osvoji Euroligu i koji je već osigurao plasman u doigravanje. Čestitam mojim igračima i ovim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu. Igrači su pokazali da mogu igrati iznad prosjeka s velikom energijom i motivacijom. Također, ovo je najbolji stučni stožer kojeg sam imao u životu”, kratko je rekao Željko Obradović nakon jučerašnjeg slavlja nad Real Madridom.

Pozdrave Hezonje beogradskoj publici i gromoglasan pljesak Grobara prema hrvatskom reprezentativcu zabilježila je kamera Mozzart Sport TV-a, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:




Tagovi

PartizanKK PartizanMario HezonjaReal Madrid košarkaEuroliga

Ostale Vijesti